KDE BOLO, TAM BOLO HOTELA GOLFER***

Odkryli sme niečo z nášho súkromia. Prajeme Vám príjemné čítanie.

Kde bolo, tam bolo, v okolí malého mestečka v  srdci Európy, bolo smetisko kráľovstvo potkanov.

Počas jedného pekného zimného dňa v roku 1999, Sir Karol a Sir Milan, dvaja rytieri doprevádzaní svojimi pážaťami a urodzeným dcérami, jazdli na svojom koni – zelené Alfa Romeo a náhodou objavili toto čarovné miesto. Jednému z nich, Sir Karolovi, učaroval tento kút prírody a hneď sa rozhodol.

Po administratívnych útrapách, ktoré boli obvyklé v tých časoch, lesní duchovia, elfie, trpaslíci, víli, škriatkovia mohli začať stavať „ chateau“ Hotel GOLFER. Predtým však museli zbúrať hostinec Termál, ktorý obsadzoval priestor.

Ako v každej rozprávke stačil rok, aby sa práce dotiahli do konca. No v realite to nebola žiadna rozprávka. Žiadalo si to dennodenné vypätie, námahu a úsilie až po majstrovské výkony, bohužiaľ bez pomoci rozprávkovej mágie.

1.decembra roku 2000 dvere „chateau“ hotela GOLFER sa otvorili a začali sa valiť hostia. Do roku 2007 pretiekol obrovské množstvo alkoholu čističkou aby opilo obyvateľov Kremnického potoka.

Paralelne s týmto bujarým životom  Sir Karol sa zaoberal skrášlením svojho  „chateau“.

V tomto roku náhle a definitívne opustil Karol svoje „chateau“.

2007-2009

Vsetci boli zdrvení, ale bolo potrebné prevziať štafetu. Aj keď nikto nebol na to pripravený, Ľubica a Zuzana vzali veci do vlastných rúk. Treba priznať, že nie úplne bez ťažkostí. Mali pocit, že držali opraty divokého koňa, ktorý sa ale spolu s ich narastajúcimi skúsenosťami začínal podvoľovať.

2009 po dnes

V roku 2009  sa k dvojčlennému tímu pridal Sáša, plukovník francúzskeho letectva, pilot stíhač, ktorý sa stratil v Kremnici a prišiel ponúknuť svoju pomoc. Od tej chvíle sa trio stalo dobre fungujúca rodina, kde si každý člen našiel svoje miesto a kde všetci pracujú s jedným cieľom na mysli –  aby sa hostia cítili dobre.

Ľubica, najhlavnejšia vedúca má svoju povinnosť. Na starosti má element kľúčového významu, čo je bezpochyby starostlivosť o záhradu a jej kvety.

Saša si po období prispôsobovania zobral na starosť kuchyňu a reštauráciu. Doniesol nový štýl, nové chute a po dlhšom presviedčaní aj novú pracovnú silu v kuchyni – Ľubicu, ktorá po kratšej skúšobnej dobe získala aj povolenie nosiť rondon s erbom Ile de Re.

Zuzana, najmladšia z tria má na starosti  všetko ostatné… financie, marketing, administratívu, personalistiku, aj technické aspekty, či  už sa jedná o výťah, kotolňu, Jacuzzi, bazén, elektrinu, plyn, vodu, čističku  atď. . Naša mladá riaditeľka musí byť niekedy aj recepčnou a obsluhovať hosti v reštaurácii. To je preto, že je nepostrádateľná .  Rukou oceľovou  v hodvábnej  rukavici riadi tento malý svet.

Toto trio nezaspáva na vavrínoch a pokračuje spolu v skrášľovaní hotela (hotel krásne svieti už aj v noci, pribudli nové apartmány, zväčšila sa kapacita hotela, hostia sa tešia z nových madracov a TV, leto trávia na novej terase a deti sa môžu hrať na zrekonštruovanom vonkajšom ihrisku)

Leave a Reply